Àngel Jurado ‘penja els cascs’ i Biel Castell enguany actuarà a Sant Joan de Ciutadella

Per sorpresa de tots, ahir el DJ sineuer Àngel Jurado Berga va comunicar que deixava de posar música i ‘penjava els cascs’. Ho va fer en un post pujat al seu perfil de la xarxa social Facebook, i tot d’una va rebre multitud de mostres de suport. Ho qualificà com una decisió molt difícil, i és que Jurado ha estat fins ara un dels tres DJ en actiu de Sineu, tots tres reconeguts en tot el Pla de Mallorca.

Juntament amb el seu company Biel Castell Cladera i amb Pep Toni Feixas (històric del pub Àtoms d’Alcúdia), era un dels candidats habituals a posar música en les festes de pubs i bars dels voltants. La progressió de Castell i Jurado (que feien duplet) ha estat espectacular aquest darrer any i mig.

En el comunicat, Jurado no descarta tornar i acaba l’escrit dient “de ben segur que no es un adeu per sempre”.

 

Sant Joan 2017

Qui pega un bot a l’altra illa, Menorca, és el seu fins ara company de duplet Biel Castell, com ja havíem informat fa uns dies. Castell posarà música a la sala Sa Kova (situada en el port de Ciutadella) els dies 23 i 24 de juny, festes de Sant Joan. Com cada any, milers de mallorquins i dotzenes de sineuers es mouran cap a la illa veïna per assistir a les festes de Sant Joan i iniciar allà l’estiu “oficial”.

 

info relacionada:

Àngel Jurado serà qui donarà ‘marxa’ a la nit del Divendres Sant sineuer

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: