Festa…! de les matemàtiques a Sineu

Per vuitena vegada, la Societat Balear de Matemàtiques, SMB-XEIX, organitza la Festa de les Matemàtiques, activitat per a alumnes de 1r i 2n d’ESO que enguany es celebrarà el dissabte 13 de maig a Sineu. L’activitat està oberta a tots els centres de les Illes Balears, l’objectiu principal és aconseguir que els estudiants experimentin les matemàtiques fora de l’aula, s’adonin de la importància que tenen en la vida quotidiana i adquireixin seguretat i confiança en les capacitats pròpies. Es realitzarà una prova individual, una gimcana matemàtica pel poble de Sineu i un espectacle matemàtic a l’IES Sineu: «Quina història amb el vuit!».

Aquest any s’han inscrit un total de 213 alumnes de 1r i 2n d’ESO de 21 centres diferents amb els respectius professors acompanyants.

Els alumnes guanyadors de 2n d’ESO representaran les Illes Balears a l’Olimpíada Matemàtica que se celebrarà a Valladolid a finals de juny de 2017. I els alumnes guanyadors de 1r d’ESO representaran les Illes Balears a l’Olimpíada Matemàtica de 2018.

Per dur-la a bon port, la Societat té el compromís i el suport de l’Ajuntament de Sineu i de l’IES Sineu.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: