A unes setmanes de l’estiu, el PP torna denunciar l’estat de la piscina municipal

El Partit Popular de Sineu ha tornat denunciar l’estat de la piscina municipal, com ja va fer l’agost passat (fes clic aquí).

Aquí teniu el comunicat que ens ha enviat a la premsa:

“Des del Partit Popular de Sineu volem tornar a denunciar el mal manteniment d’una de les instal·lacions més utilitzades del poble i amb major nombre d’usuaris, el poliesportiu municipal. Actualment tot el recinte, com es pot comprovar a les fotos adjuntes, es troba ple de brutor i molt abandonat.

La piscina municipal, des que va acabar la temporada d’estiu que ve, presenta l’aigua verda, les terrasses brutes i la gespa amb molt mal estat. Això demostra que durant tot l’hivern no ha rebut cap tipus de manteniment. De cara a la propera temporada d’estiu això suposarà una major despesa per aconseguir una aigua de qualitat i un major esforç per part dels operaris de la brigada. Hem de recordar les importants inversions fetes durant la legislatura passada en aquesta instal·lació, canviant tota la maquinària de la piscina i millorant els vestidors amb l’objectiu de tenir unes instal·lacions amb bon estat durant tot l’any.

El pàrquing i el velòdrom també es troben plens d’herba i brutor, ben igual que als voltants de les pistes de tennis i pàdel, o en altres recons del poble. Entenem que el poliesportiu, per nombre d’usuaris i visitants que rep, ha de mantenir les instal·lacions en perfecte estat i donar una bona imatge. D’altra banda de res serveix invertir en maquinària de la piscina, en reformes de vestidors, enllumenat i en gespa si no es fa un manteniment constant de cap a cap d’any”.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: