El CE Sineu tornarà anar a Eivissa per a la promoció

Si la temporada passada el CE Sineu va començar la promoció amb un equip d’Eivissa, el Ciudad de Ibiza, enguany la comença amb la UD Ibiza-Eivissa. El CE Sineu ha quedat emparellat en el grup on també hi ha el Santanyí i La Unión. Només 1 dels 4 equips pujarà a Tercera Divisió.

La UD Ibiza-Eivissa ha guanyat la lliga Regional d’Eivissa, treient 13 punts al segon classificat i només perdent 2 partits dels 22 jugats. El 26 de febrer va disputar el darrer partit de la lliga d’Eivissa i des de llavors espera els rivals per a la promoció. És un equip confeccionat per a pujar a Tercera Divisió. El golejador de l’equip és Rafael Payan que en 20 partits jugats ha marcat 27 gols.

El primer partit d’aquesta primera fase es disputarà diumenge dia 21 a Son Matgí i la tornada a Eivissa és probable que sigui dia 27 d’aquest mes. Qui guany s’enfrontarà al guanyador de l’altre emparellament entre el Santanyí i La Unión.

Ja hi ha camiseta per aquesta promoció que es pot comanar a Periscopi fins aquest dimarts.

DSC01825

El darrer partit de lliga l’equip va sortir amb 10 jugadors sineuers

Contra el Llubí i amb la classificació per a la promoció ja aconseguida, l’equip titular va està integrat per 10 jugadors sineuers, tot un detall per part de l’entrenador , Rafel Perelló. El resultat final va ser 1-2 a favor de l’equip visitant.

Com ja diguérem en una crònica anterior, el CE Sineu, de la mà de Rafel Perelló, ha aconseguit un gran èxit en les dues temporades que du a Preferent.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: