El PP local es queixa del manteniment i de la neteja del poble

En un comunicat de premsa enviat aquest matí, el Partit Popular de Sineu ha tornat insistir en la necessitat de posar esment en l’estat de carrers, voravies i zones enjardinades, per poder donar una bona imatge. El comunicat diu que el poble ofereix una imatge de deixadesa total que no convida als visitants a tornar. En aquest context, el PP considera que “no pot ser que l’equip de govern apliqui als sineuers noves ordenances i taxes, com per exemple la de préstec de material o la de via pública, i que en canvi els regidors no treballin de forma efectiva en les seves responsabilitats”.

La setmana passada el PP ja havia denunciat el mal estat de la piscina del poliesportiu municipal.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

7 comments

 1. Blavet

  Ja hi tornam a ser!!! Jesús, Déu meu, quina memòria més curta, que teniu. I quan governàveu voltros, com estava Sineu? Uns exemples: Hi havia papereres suficients? Sa plaça dels Donants de Sang, quin manteniment tenia? S’escala des Nuu, sempre plena de papers, bosses de plàstic, llaunes i estris de látex usats?. Una agrenadora infrautilitzada? Sa Quintana, emprat com a depòsit municipal? Seguesc?

 2. Rafel

  No sé com s´atreveixen a dir aquestes tonteries i més desprès d´haver encapçalat un dels pitjors consistoris de la història del poble.

 3. Rafel

  Sineu no havia estat tant brut mai. Fa falta molta feina en materia de neteja i embelliment del poble.

 4. sineuer

  GXS ha de governar ara i deixar fer el passat. Pareixen nins retreguent sempre coses del passat. Això vol dir que són molt fluixos i les crítiques els fan mal perquè saben que no fan les coses be, llevat per tota la seva canalla d’esquerrenets, circos, dingoles, rastafaris, comediants i sobretot gent externa a la qual ja han adoctrinat.

  • Blavet

   A Sineuer: Qui retreu coses del passat queda clar qui és, o qui són. Si no ho tens clar, mira la llista de deficicències greus amb què GxS s’ha anat trobant poc a poc, que no han aparegut sobtadament, sinó que han sorgit per deixadesa o mala praxis. I sí, governen, i prenen decisions dures i complicades que no vénen bé a tothom, però que s’han de prendre per al bé col·lectiu. Tot el que comentes després, deuen ser bubotes que només veuen els qui han estat incapaços de gestionar mínimament bé un consistori.

 5. sineuer

  A blavet; Cada legislatura l’equip de govern ha hagut d’anar arreglant problemes i donant solució a problemes de manteniment que sorgeixen dia a dia. El que no té clar gxs és que governen ara i no la legislatura passada i el que han de fer es arreglar les coses i no malgastar:
  llista:
  – màquines de salut al vial que no empra ningú
  – màquina de pintar tirada a dins una cotxeria.
  – pla de mobilitat que no ha arreglat res
  – subvenció de 10.000 euros al circo
  – teleclub abandonat
  -….

  aquesta llista va creixent dia rere dia però fa molt bon governar amb euros a voler, subvencions,…

 6. Blavet

  Els problemes puntuals, són això, puntuals, que sorgeixen dia a dia, i se van solventant dia a dia. No me referesc a aquests, sinó als que s’han heredat sense voler, que no es varen solucionar i han romàs enquistats.
  Si GxS hagués governat la legislatura passada ? Segur que algunes situacions no s’haurien produït.
  D’aquesta llista que inicies, què vols que te digui… Màquines de salut n’hi ha a molts de pobles, i el seu ús és voluntari per part de la gent. Desconec el tema Màquina de pintar. Pla de mobilitat, tema delicat, i que, malgrat es va fer un intent, fou poc eficient i molest. El d’ara, per a mi, se pot millorar. Esperarem.
  Subvenció al circ: cal veure les condicions amb què s’ha concedida. Del Teleclub, només el bar està tancat; la resta d’edifici està operatiu com a lloc de reunions, teatre,..
  Tot són maneres de veure les coses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: