Aprendre al carrer

Tots, absolutament tots, els pilons que delimiten el carril bici des del vial fins el CEIP Rodamilans estan tombats. Això és fruit de malifetes de nins de l’escola que es dediquen a tombar aquests pilons que són d’un material lleuger. Pareix ser que la Policia ja ha avisat el centre i el director també ha avisat alguns grups de classe.

És convenient que d’aquest fet es tregui un aprenentatge del que ha de ser l’estima pel que és de totes i tots. S’ha d’aprofitar per a treure un profit didàctic d’aquest succés que no s’ha de repetir. Pensam que seria més alliçonador fer un aprenentatge d’això que adoptar mesures repressives cap als que ho han fet.

3 comments

 1. biel

  Això és un exemple més de doblers tudats per l’actual consistori. Fa bon gastar quan els doblers no els has suat tu.

  • Llonguet

   No mesclem ous amb caragols. Això és una malifeta i no s’ha de fer, encara que no t’agradi la inversió feta pel consistori.
   Per la meva part pens que la circulació en el centre del poble hauria de ser per a peatons i per a ciclistes, i res pus.

 2. Mmir

  Aquestes actituds als escolars s’han de millorar…ara, aquets invents, tots sabem que no funcionen al final. L’ajuntament està a sa parra, molt de titula i poca cosa més!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: