La UE Eivissa imposa la seva qualitat i pressupost

La UE Eivissa és un equip fet per a pujar a Tercera Divisió. Amb molts jugadors quasi professionals i un pressupost que ja voldrien molts equips de Tercera, diumenge es va disputar el partit d’anada d’aquesta primera fase de promoció, al camp de Son Matgí, a les 12,00 h.

Molt bon ambient i molta calor, quasi asfixiant per als jugadors. El partit va començar amb molta empenta per part del Sineu, però la UE Eivissa, amb molt d’ofici va anar imposant la llei del més fort, amb jugadors molt experimentats i un equip tàcticament molt treballat. El 2 a 4 final deixa l’eliminatòria molt encaminada pels Eivissencs. Els gols locals foren de Joan M. Navarro i de Lluís Simó.

L’equip local es va concentrar a les 9,00 h. al bar Es Mirador per benerar i després es va dirigir al camp de futbol.

20170521_091945

Un centenar d’aficionats a Eivissa

Com l’any passat, l’afició s’ha tornat a mobilitzar per acompanyar l’equip a Eivissa. Serà dissabte que ve a les 18,30 h. Un centenar d’aficionats i aficionades partiran, la majoria en barco, el dissabte matí per tornar el mateix vespre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: