Camí de Cavalls: duresa, emocions i molta força i empenta

Com vàrem informar la setmana passada, Carles Ramis, en la modalitat de 85 quilòmetres, i Antònia Martorell Petita, Miquel Buades, Sebastià Gayà, Tomeu Mulet i Tomeu Titina, en la modalitat de 55 quilòmetres, són els sineuers que participaren aquest passat dissabte a la VI Compressport Trail Menorca Cami de Cavalls CdC, que dóna la volta a l’illa dels cavalls i la cultura talaiòtica.

Tià Ramis Aulet, un costitxer ben conegut a Sineu, i que corria amb la camisa de s’Esclat Club, va fer onzè de la seva categoria.

EMOCIONS

Una sobrecàrrega muscular va fer retirar-se a Tomeu Titina, però la resta de sineuers acompliren el repte. L’emoció després d’una prova d’aquesta duresa va aflorar en arribar al final: Antònia Petita no va poder contenir les llàgrimes i Carles Ramis va creuar la línia d’arribada amb els dits assenyalant cap al cel. 

LA CARRERA

La Trail Menorca Camí de Cavalls (TMCdC) és una prova d’ultrafons que consisteix fer la volta a Menorca per un camí litoral traçat originàriament pels anglesos fa més de 300 anys i que servia, principalment, per defensar l’illa de possibles invasions. La modalitat llarga és una cursa de 185 quilòmetres que compta amb un desnivell positiu de 2.863 metres en els quals cada corredor pot mesurar els seus límits mentre gaudeix d’un paisatge idíl·lic.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: