Presentació de “Somnis compartits” a Sineu

cartell Somnis compartits

Aquest proper divendres, dia 26 de maig, l’OCB de Sineu i la revista Díngola, organitzam la presentació del llibre Somnis compartits: La identitat mallorquina a debat, de Joan-Pau Jordà, Joan Colom i Gabriel Mayol. La presentació anirà a càrrec dels autors i es farà a la primera planta de la biblioteca, coneguda com la “sala de batles” on actualment se celebren els plens.

Amb la pregunta inicial de “És possible parlar en el segle XXI d’una identitat compartida?” es desenvolupa una obra de reflexió i opinions, mitjançant entrevistes personals, que es va publicar coincidint amb el cinquantenari d’Els mallorquins, l’obra de Josep Melià que suposà una primera pedra -a les acaballes de la dictadura- d’emmirallament de la identitat del país insular des del punt de vista històric, social i polític. Arran de la publicació del llibre i de diversos articles apareguts en premsa durant aquests darrers mesos, hi ha hagut una revifalla del debat i de les diverses perspectives que, actualment (amb diferències notables vers la situació de fa cinquanta anys o, fins i tot, de trenta anys enrere) es plantegen en els sectors sobiranistes de la societat. Un debat necessari i interessant que intentarem traslladar, breument, en el transcurs de la presentació. Serà a partir de les 20.00 h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: