Darrera etapa del Pla de Mallorca 2017 a Sineu

Avui diumenge ha acabat la XXXIII edició del Pla de Mallorca. Com ja és habitual, la darrera etapa s’ha disputat a Sineu.

Enguany no hi ha hagut emoció en la participació de l’AC Sineu. En el Pla petit, només 5 membres de l’agrupació local han acabat totes les etapes i han puntuat per a la general, però cap d’ells ha quedat entre els 10 primers. Pel que fa al Pla Gran, cap corredor de l’equip local ha acabat totes les etapes i, per tant, no n’hi ha cap a la classificació general. Només 22 corredors han conformat la Classificació general del Pla Gran.

L’etapa del Pla petit d’avui sí que ha tengut un protagonista sineuer. Rafel Sastre, a les files del CC Establiments, s’ha imposat clarament a l’esprint i ho ha pogut celebrar durant  tota la recta d’arribada. El guanyador final del Pla Petit ha estat Pedro Pou, del CC Antoni Gelabert.

A l’etapa del Pla Gran, l’AC Sineu ha intentat el triomf amb l’escapada de Hendrik Werner i a l’esprint amb Jan Eric Schwarzer, que ha entrat en setena posició. L’etapa l’ha guanyada Toni Ballester del CC Can Picafort i el guanyador del Pla Gran ha estat Josep Miralles de l’Amore Vita.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: