Què puc fer per Sant Joan? A Ciutadella, però també a Sineu…

El cargol des Born és un dels primers actes de les festes.

Com cada any, dotzenes de sineueres i sineuers parteixen aquesta setmana cap a Ciutadella (Menorca) per veure començar l’estiu. El dia, ben llarg (fins les 22h fa claror), convida a la festa i a gaudir de l’estiu. Les festes de Sant Joan de Ciutadella (23 – 24 de juny) són les més conegudes de les Illes Balears, i cada any milers de mallorquins i catalans viatgen a la illa veïna per entrar bé a l’estiu oficial.

Enguany es torna esperar una massificació de gent (i més tenint en compte que cau en cap de setmana). La majoria de sineuers parteixen el 23 matí i tornen el 25 migdia o vespre.

Allà, dia 23, podran assistir al 1r toc de fabiol, al cargol des Born, a les avellanes… i els llocs de reunió habituals dels sineuers bulliran de festa (dinar al port, gresca d’horabaixa a l’Aurora…). Dia 24 el plat fort són els Jocs des Pla. Recordem que enguany el DJ sineuer Biel Castell posa música en un dels locals del port.

Pels que quedau a Sineu, el Bar-restaurant Es Mirador organitza una festa dia 24, amb DJ Àngel Jurado, i dia 25 una festa d’horabaixa.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: