IV Concurs de glosa “Biel Parreta”

Torna l’estiu i a Sineu tornen els partits de futbet, les Curolles d’Estiu, la Bibliopiscina i… les gloses! Per quarta vegada consecutiva convocam a tots els nostres lectors que s’esmolin bé la llengua i posin a tota màquina els engranatges de la mollera, i facin la seva glosa per al quart Concurs “Biel Parreta” de gloses.

Quines són les bases del concurs?

Les gloses han de ser de quatre mots -versos- (ABBA o ABAB) i s’han de remetre als correus sineu@ocb.cat i al d’en Joan Munar Lupino (joanmunar78@gmail.com), es poden enviar des de dia primer fins a dia 31 de juliol.

Les gloses han d’anar signades amb nom, email o telèfon, i DNI. Es poden enviar fins a tres gloses per persona.

Qui serà el jurat?

El jurat estarà format pels redeconeguts glosadors Pere Joan Munar, Maribel Servera i Mateu Xurí, i per membres del consell de redacció de Díngola.

Lliurament de premis

El lliurament de premis es farà dia 10 d’agost, durant la festa que organitza l’OCB Sineu i Díngola per les Festes d’Agost. A més, les gloses guanyadores i les finalistes seran publicades a la nostra revista de paper.

Enguany, la festa de Díngola tendrà un destacat espai per a la poesia oral improvisada, perquè també, durant l’acte, es presentarà l’edició crítica d’una biografia inèdita del glosador sineuer Biel Buades i Real Parreta (1831-1910), que fou redactada l’any 1942 per al certamen historicoliterari de Sant Marc. La publicació que presentarà Díngola és a cura del filòleg Miquel Sbert i del nostre redactor Joan Vanrell.

ANIMAU-VOS I PARTICIPAU-HI!

One comment

  1. Retroenllaç: Sant Antoni, crònica glosada |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: