[XIV Mucada] Divendres, festa i camisetes

Divendres horabaixa, devora les solls del mercat dels animals, s’iniciarà la venda de camisetes i marxanderia per a tenir-ho tot a punt en aquesta 14a edició de la festa en honor a lo Much de Reig. Com cada any, la recaptació de la caixa servirà per a finançar la festa i, el benefici, és destinarà a la solidaritat. En motiu de la inauguració de la imminent nova edició, la Muchal Foundation ha organitzat el “Mallorca Much Festival”, una festa amb música i cervesa, amb mesura, en què participarà l’AMIPA de Rodamilans, que posarà un taulell amb coques i dolç per a pegar una mossegada el temps que segueixen l’actuació de “Perduts” i el DJ “resident a Sineu” Mateu Llonguet. 

I és que just quedarà un mes, dia per dia, per a l’esperat acte d’homenatge anual a Much i Muca, que enguany estrenen portadors: en Pere Joan Jaume i n’Aina Galmés.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: