El CE Sineu comença la pretemporada 2017-2018

Avui ha començat els entrenaments el CE Sineu de Preferent. L’equip ja té la plantilla completa per aquesta temporada i només està pendent de l’arribada d’un porter. Moltes cares noves en l’equip perquè també hi ha nombroses baixes. Pel que fa a les altes: Esteban Romero que ha jugat amb el Murense i l’Alcúdia, Jonny que també ve del Murense, Jordi Alfonso que ha jugat amb l’Alcúdia i el Poblense, el Senegalès Mali que encara es tramita la fitxa i que ha jugat a Bèlgica, Josep Jiménez procedent del Constància, Mauro que és germà del jugador Ivan Lladó, Francesc Jordà que ha jugat a la UE Lloret i Tomeu Alomar. També arriben els dos juvenils Gabri i Ceballos.

Quant a les baixes: Pere Fuster, Pere Joan Florit, Miquel Esteva, Toni Rafel, Enzo, Lluís Simó, Matas (al Manacor de Tercera), Rafel Oliver (al Petra de Tercera), Xavi Bonet (al Son Cladera de Tercera), Xesqui, Tomeu Crespí i Moha.

Dos dels capitans de l’equip seran Maties Ramis i Biel Gelabert.

L’entrenador, Rafel Perelló, està satisfet amb els nous fitxatges perquè l’equip tornarà ser competitiu. L’equip tècnic segueix sent el mateix.

La lliga comença dia 20 d’agost i el Sineu rebrà la visita d’un equip que ha baixat de Tercera, el Campos. Precisament, aquest dimecres el CE Sineu disputarà el primer amistós de la pretemporada visitant el Campos.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: