Biel Gacias, tercer a la Travessa Son Serra

Ahir dissabte es va disputar la VII edició de la Travessa Son Serra, entre els nuclis urbans de Ca’n Picafort i Son Serra de Marina. Un total de 5 quilòmetres nedant. La sortida va ser a Son Bauló, a les 9,00 h.

Biel Gacias (Ferrer Hotels) va arribar tercer amb un temps de 1:08:42. També hi participaren Toni Ferriol Picornell (s’Esclat Sineu), que ja és un clàssic en aquestes proves, amb un temps de 1:28:42 (posició 61ena) i Jan Eric Schwarzer (Flipathletas), amb un temps de 1:31:06 (74ena posició). Hi participaren un total de 165 nedadors i nedadores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: