[XIV Mucada] Programa de la Mucada de 2017

Avui, la Confraria Muchal Foundation ha llançat, per via de les xarxes socials, el programa de la festa en honor a lo Much de Reig d’enguany, perquè ningú perdi detall dels “actes i funcions” que es desenvoluparan durant la maratoniana jornada del proper 14 d’agost.

Pograma2017

Com sol ser habitual, consta de romeria i invocació de lo Much de Reig en el puig llegendari, pregó i encérvol davant l’ajuntament, Enqüentro ,i festa i acrobàcies a voler a la plaça del Fossar durant l’horabaixa. Sols manca saber quines seran les sorpreses xineses i japoneses que ens prepara la confraria organitzadora, però per això, clar, haurem d’esperar el dia de la Mucada.

Per altra part, us recordam que dijous a vespre hi haurà l’acabament dels Tallers Mucals i la Processó de Llanternes que organitza la Muchal Foundation amb la col·laboració de la Biblioteca de Sineu i de la delegació sineuera de l’OCB. Serà a partir de les 18.30 h en el claustre de l’ajuntament. Durant la passejada infantil amb els fanalets que s’han fet als tallers, es penjarà la decoració d’inspiració xinesa que engalanarà el centre del poble.

Fanalet xinès com els que enguany rebran lo Much de Reig i la Muca.

Fanalet xinès com els que enguany rebran lo Much de Reig i la Muca.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: