Com viviu, els sineuers, aquesta onada de calor?

Seguim en alerta taronja i és que el Pla de Mallorca frega el 40 graus centígrads. Les temperatures molt altes no ens donen treva. Dilluns es va registrar un record històric de demanda elèctrica a Balears per mor d’aquesta onada de calor. L’AEMET ha anunciat que s’espera que a partir d’avui davallin les temperatures lleugerament fins a registrar una alerta groga. La nit de dilluns a dimarts va ser la més calorosa de l’any. Precisament, dilluns passat Sineu va ser la tercera localitat a registrar les temperatures màximes, concretament 38,2 graus. Els registres d’aquests darrers dies situen aquest estiu com un dels més calorosos de la història de  Mallorca.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: