[Fotogaleria] La màgica nit de llanternes i fanalets, esperant lo Much de Reig

Ahir vespre es varen cloure els Tallers Mucals, la part infantil de la Mucada, dirigits per en Miquel Tugores Monara i na Rosa Mascaró de Casa Inundada. Després d’un bon berenar de coca i gelat, oferit per la delegació de l’OCB de Sineu, els nins varen sortir, a entrada de fosca, amb pares, oncles o padrins a fer la penjada de decoració d’estil mucal. Enguany, fanalets xinesos. També d’aire xinès, varen ser les llanternes que es varen fer els infants. La processó de llanternes va comptar amb la participació, un any més, dels Xeremiers de Sineu i, en la mateixa línia de la temàtica, d’un drac xinès engalanat amb el color rosa de la festa. Ara sí que ja entram de ple en el compte enrere fins a dia 14. Us deixam un recull de fotografies cedides per Muchal Foundation:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: