“Xerefusió” s’exporta a Alcúdia

Anit passada, en el marc dels Nocturns al pati a la Biblioteca de can Torró d’Alcúdia, s’estrenà la tercera edició del “Xerefusió”. L’espectacle no deixà a ningú indiferent, un repertori de música folk i de rock adaptada a xeremies.
Els xeremiers de Sineu i d’Alcúdia, conduits per Aina M. Cerdà i Josep Mestre, varen estar acompanyats per The Surfin’ Limones, el Trio Allegro, en Mariano, en Toni Fluxà i les veus de Dora Riutord i M. Victòria Riutord. Interpretaren, entre altres, La presó de Nàpols, La mort de na Roseta, L’estaca, Boig per tu i Bon dia. Una vetlada, de la qual podrem gaudir els sineuers, el proper 19 d’agost en el marc de les festes patronals.

IMG-20170728-WA0002

 

One comment

  1. TOMEU

    Enhorabona, esparam impacients la vostra actuació a Sineu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: