Un dispositiu de més de 50 efectius vetlarà demà per la seguretat de la Mucada


Policia i Protecció Cívil ja tenen organitzat tot el dispositiu de seguretat per demà, festa del Much de Reig, en la que s’espera rebre milers de visitants (l’any passat, unes 10.000 persones). Actuació en bregues i aldarulls, col.laboració amb els serveis mèdics en cas d’intoxicacions etíliques o accidents, regulació del trànsit en els accessos al poble, controls d’alcoholèmies i drogues, vigilància del ‘botelló’, control de menors, etc. són tasques que necessiten un nombre important d’efectius aquest dia. 

Segons el regidor Pep Lluís Tugores, respecte a anys anteriors, enguany pràcticament es dobla el nombre d’efectius de Policia Local contractada d’altres municipis, passant de 14 efectius a 22, a part dels propis policies sineuers. També hi haurà una dotació de 10 guàrdies civils, amb cans antidrogues i equipament antiterrorista com l’any passat. Protecció Civil dobla els efectius, passant de 4 a 8.

S’instal.larà una carpa mèdica de primers auxilis. Hi haurà ambulancia-transport (amb infermer) i, novetat respecte a l’any passat, ambulància medicalitzada (amb metge). 

Per altra banda, la Guàrdia Civil de Tràfic serà la responsable de garantir la seguretat durant el matí, en el trajecte de la romeria al Puig de Reig. Com cada any, també hi haurà dotació de bombers preparada per a qualsevol eventualitat. 

Tot això fa que el dispositiu de seguretat per demà sigui el més ambiciós de totes les edicions de la festa que s’han fet fins ara. 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

2 comments

 1. Rafel

  Estaria bé que el Consistori , que és tan partidari de donar-nos tota mena de informació, cosa que en sembla molt bé,tingués a bé dir al poble que ens ha costat als contribuients el desplegament policial, la neteja.
  Supòs que així podriem entendre el motiu d´un programa de festes tan magre, pero bé els amos del poble han de seguir fent negoci.

  Quina pena de poble

  Salut i bones festes

 2. Blavet

  Fàcil: que la neteja del poble la paguin qui se’n duen el benefici de la festa. Els demés, que no obtenim res, no en tenim cap culpa i n’hem de patir les conseqüències, com per exemple són les pixarades del personal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: