El “botelló” segueix descontrolat

A Sineu, des de l’agost de l’any passat, hi ha una ordenança que prohibeix expressament la pràctica del “botelló”, entès com el consum de begudes alcohòliques, no procedents de locals d’hostaleria, en el carrer o espais públics, per un grup de persones quan, com a resultat de la concentració de persones o de l’acció de consum, es puguin causar molèsties al veïnatge o les persones que utilitzen l’espai públic, o es pugui deteriorar la salubritat de l’entorn o provocar-hi situacions d’insalubritat.

Ahir vespre, a carrers adjacents a la plaça des Fossar, com al carrer Gran i a la plaça de s’Era, es practicava el “botelló”, causant molèsties als veïns i deixant residus perillosos a l’espai públic.

El consum indegut de begudes alcohòliques pot suposar, com falta lleu, una sanció de 400 € fins 750 €. Però si no hi ha el control de la Policia Local, aquesta ordenança, com moltes altres, no serà gens efectiva. Perquè costa creure que aquest “botelló” es practiqui a espais públics ben avinents i propers a la plaça des Fossar i no siguin detectats per la Policia Local.

2 comments

  1. Xabier Egurrola Hormaetxea

    El botelló causa molèsties als veïns!! Quin problemon! El botelló d’avui (la muchada) però entra dins la categoria de festa popular i tot s’hi val, i hi dediquem un munt de recursos i diners públics per continuar promoguent l’alcoholisme entre el jovent i que els/les borratx@s es puguin intoxicar amb totes les garanties sanitàries i de seguretat. I després ens rentam la cara amb una donació.
    A jo no em lleven la son 4 moixos que fan botelló un dia, mentre el consistori continua donant permisos a les terrasses per a invadir l’espai públic i muntar festes fins a les cinc de la matinada.
    No anam bé. Anam com els crancs.

  2. Martina Ferriol Morey

    No m’extranya gens que els joves s’apuntin al “botelló”, després de pagar, el dia de la moguda, una canya servida dins un tassó que ni tan sols han d’escurar a 3€!!!, a la mucada nosaltres també ens apuntarem al botelló (sort que teniem la gelera a prop). Diguem NO als preus abusius.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: