Els Vaquer: tres generacions de menadors al Cós de Sineu

El sineuer Jaume Vaquer “somereta” sempre ha estat present als actes de Sineu on el cavall és el protagonista. I un d’aquests actes són les corregudes anuals des Cós. Enguany també hi hem trobat la seva filla Antònia Vaquer amb el seu marit i els tres fills. Dos dels fills ja són menadors, també.

És una família apassionada pels cavalls. Antònia Vaquer és menadora de cavalls i es va proclamar, a principis de juliol, campiona d’Europa de dames amateurs. Aquest esdeveniment va concentrar als hipòdroms de Son Pardo i Manacor a menadores de 12 països diferents.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: