L’Ajuntament i la Muchal Foundation condemnen les agressions sexistes 


Fa una estona l’Ajuntament de Sineu ha enviat nota de premsa en la que condemna els fets denunciats les darreres hores i recordant que l’administració municipal està adherida al Pacte Social contra les Violències Masclistes de l’Institut Balear de la Dona. 

En el comunicat es recorda que el consistori ha organitzat o gestionat diversos tallers (per exemple el Dia de la Dona), ha col.laborat amb la Muchal Foundation en el repartiment de fulletons informatius contra les agressions sexistes (proporcionats per l’Espai de Dones d’Inca, depenent del Consell de Mallorca), i va fer les gestions necessàries per penjar un cartell de ‘Mallorca lliure d’agressions sexistes’ a la façana de l’esglèsia. 


Per altra banda, el migdia, la Muchal Foundation ha penjat el següent text (que està corrent molt i sent compartit per dotzenes d’usuaris) en les seves xarxes socials:


La Mucada són abraçades pels carrers, no pixarades; són besades, no agressions; són il·lusions de molts, no annerotades de pocs. La Muchal Foundation està ben agraïda al poble de Sineu, que surt en massa a participar de la festa i obre les portes de ca seva a qui s’hi vol sumar. Lamentam, com tots els sineuers que estimen les seves Festes d’Agost, els episodis d’incivisme dels que no respecten cap festa on van.

Com és natural, volem mantenir la festa sense que l’endemà la ressaca no ens deixi recordar els centenars de moments entranyables i d’eufòria que s’hi generen en tot moment. Tenim un any per trobar la manera. Gràcies a tots els que sabeu fer festa. #AllWeNeedIsMuch

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: