Comença la lliga de Preferent

IMG-20170818-WA0009

Aquest diumenge comença la temporada 2017-2018 de Preferent i el CE Sineu rebrà la visita del Campos, equip que l’any passat militava a Tercera Divisió. Sens dubte serà una prova de foc per comprovar la conjunció de la plantilla remodelada i la seva competitivitat en aquesta tercera temporada del CE Sineu a la categoria de Preferent.

La pretemporada feta pel CE Sineu dóna esperances a l’afició ja que es va aconseguir la victòria per 3 a 2 davant el CE Binissalem de Tercera Divisió. Molts aficionats consideren que s’ha confeccionat una bona plantilla per aquesta temporada.

Campanya de socis i sòcies

Una de les fonts d’ingressos del CE Sineu són les aportacions dels socis i sòcies del club. Ja està en marxa la campanya per aquesta temporada. El carnet de soci o sòcia costa 35 €. El club fa una crida a l’afició sineuera perquè contribueixi al manteniment econòmic del club.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: