Xa Cursa Sa Barcella

Dissabte es va celebrar la desena edició de la Cursa Sa Barcella de carreres a peu, organitzada pel club local S’Esclat Club Sineu. Dues novetats a l’edició d’enguany: hi va haver curses per a nins i nines fins a 15 anys i els participants feien un donatiu a l’ONG Un Somriure per Txernobil.

Molta participació a la cursa dels 7 quilòmetres, amb 141 atletes que creuaren la meta. El guanyador fou Antoni Gran, seguit de Franck Nardi i Roberto Aguilar. Toni Jofre de S’Esclat Club Sineu va arribar a la setena posició i Biel Gacias fou vuitè. Tomeu Gelabert “titina” fou el 1r classificat de la categoria Veterans M-50.

Pel que fa a la particpació local, varen córrer 17 atletes masculins i 5 atletes femenines.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: