Adéu al camí des “desmonte”?

Avui, a la web oficial del govern, s’informa que Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha finalitzat  els treballs de consolidació del talús de la línia fèrria, a les proximitats de Sineu, en concret al punt situat al costat del PK 42 + 800. Els treballs han consistit a retirar el material que s’havia desprès, eliminar el material que es podia desprendre i reposar el sistema de sosteniment, per evitar un major deteriorament que pogués suposar el més mínim risc en un futur. Recordem que aquest talús es va fer malbé amb les intenses pluges del mes de gener passat.

L’empresa de l’acondicionament ha estat Amer e Hijos S.A.

Ara queda la incògnita si el camí des “desmonte” tornarà ser transitable pels vianants, perquè de moment segueix tancat a ambdós caps per unes tanques fixes. L’Ajuntament no en sap res i demanarà a SFM si es pot tornar obrir o no.

One comment

  1. Bernat Prats Carbonell

    No té l’encant d’abans, però és un cami necesari per fer una passetjada anant a l’ermita

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: