[CARTES DEL LECTORS] El batle respon a les crítiques del PP per les festes

El batle de Sineu, Miquel Gelabert Font, de Gent per Sineu, ha respost al comunicat del PP amb una carta a Díngola, que també ha publicat en les xarxes socials. Aquí la teniu.

I JO A AQUESTES FESTES LES VEIG I LES SENT AIXÍ. 

Enhorabona nins, nines, pares, mares, padrins i padrines que vau decorar i omplir de goig els carrers de Sineu amb les vostres llenternes, adornos i bon humor.

Enhorabona a totes les barriades que vau convertir els vostres carrers en vertederes obres d’art i fereu gaudir la barriada de rialles, germanor i col·laboració.

Enhorabona a Sopa de Cabra que ens vau fer viure i reviure moments inolvidables de divertiment, emoció i emotivitat.

Enhorabona a la colla de dimonions que amb els seus trons, xispes i ganes de festes ens anunciaveu que entràvem de ple dins les festes de Sineu.

Enhorabona als que piretejareu per la plaça plena de gent disposta a pasar-ho bé, a divertir-se …. Una gran moguda !!!

Enhorabona als més petits i joves per l’esportivitat i ganes amb que jugau setmana rera setmana els torneig de futbol sala, però sobretot enhorabona a la gran quantitat de gent que cada partit ompliu la plaça del mercat donant vida al nostre poble .

Enhorabona a tots els joves que pugen a enlairà la senyera i tota aquella gent que guaita el campanar quan sent les campanes i es senten orgullosos de ser sineuers.

Enhorabona a tots els clubs esportius de Sineu per fer una festa junts on l’esport passa per davant la competitivitat i ens feis gaudir del que realment és l’esportivitat.

Enhorabona tots els nins i nines, joves i Quintos per preparar amb tanta il·lusió els balls i play backs que feran gaudir els padrins, joves i no tan joves.

Enhorabona a tots els infants, pares i mares que amb molta il·lusió i rialles vareu omplir Sa Quintana per dirvertir-vos amb els incombustibles Cucorba.

Enhorabona a l’agrupació Brot d’Alfabaguera i es Copeo de Sineu que ens fan vibrar d’orgull de pertanyer i sentir les nostres arrels.

Enhorabona a tots els grups d’amics de totes les edats que sortiu a sopar a la fresca per fer poble enmig de la Plaça del mercat. Tot una explosió de germanor. Un vespre ben agradable per veure a tothom i sentir-te orgullós de ser d’aquest poble.

Enhorabona als ciclistes petits i grans que any rera any menteniu viu el memorial Francecs Alomar.

Enhorabona a qui amb molta il·lusió prepara durant més de mig any la festa del Much per tenyir els carrers de rosa, il·lusió i alegria.

Enhorabona als oooohhh! Que es senten després de cada coet el dia de la revetlla i tots els que anau a ballar a les verbenes.

Enhorabona a tots els que correu al cos i a tots els que teniu cavalls, muls, ases, someres, ponis i els treis per dur-los a correr per no perdre aquesta tradició tan arrelada.

Enhorabona als xeremiers que amb els seu so fan que les festes d’agost tenguin la música alegre i festera que generació rera generació ens fan sentir qui som. I per innovar i xerefusionar-se als racons més bonics del nostre poble.

Enhorabona a tots els sineuers i sineueres per gaudir, participar, viure, emocionar amb aquestes festes.
I gràcies, gràcies a tots i totes els que meu donat l’oportunitat de formar part d’un gran equip de govern que amb la seva feina fa que tot això sigui possible

Això es el que et fa sentir l’orgull de ser Sineuer.

Miquel “Confit”.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

3 comments

  1. Rafel

    Ens pensàvem que passada la gloriosa era d’en Pere Joan Jaume, conegut com es batlet, ho hauríem vist tot, idò no. GxS ja està en el mateix nivell de prepotència i recerca de protagonisme que el batle passat. Que en veurem de coses!

  2. Joan Sastre (Cap de colla)

    I deman jo, es gegants de la vila de Sineu no fan sentir orgull de ser Sineuer? Perquè es gegants si són des poble

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: