El PP troba que l’Ajuntament s’havia d’haver coordinat millor amb el govern autonòmic pel camí del ‘desmonte’

El Partit Popular de Sineu ha enviat un comunicat avui matí, denunciant “la manera en que s’han duit a terme les obres del desmonte i la falta de preocupació de l’equip de govern municipal en aquest tema”, segons paraules seves.

Segons el principal partit de l’oposició, “quan es produiren els esboldrecs, per les darreres plogudes fortes de l’hivern”, ells ja avisaren als membres de l’equip de govern del perill que hi podia haver, tant pel normal funcionament del tren, com per les persones que hi passegen habitualment. Segons el comunicat, “el batle ens va reconèixer a dos plenaris que no havien donat cap passa per solucionar el problema”. El PP explica que “davant aquesta situació, a través dels nostres diputats, traslladàrem el problema al parlament i al conseller de mobilitat i transports”, i a partir d’aquesta denúncia és començaren les obres.

El partit de Tomeu Mulet troba que “les obres hauríen d’haver respectat més la zona”. Segons el PP, difícilment es podrà tornar passejar a peu pel camí del ‘desmonte’.

El comunicat conclou dient que “si l’equip de govern municipal s’hagués preocupat i hagués fet una bona feina conjunta amb els seus companys del govern autonòmic o insular, no s’hagués arribat a aquest extrem”.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: