Nou equip tècnic de l’escola de tennis

Hi ha hagut renovació a la direcció tècnica del Club de Tennis de Sineu. Rebecca Mellor segueix sent l’entrenadora i professora i és l’ànima del Club. Les novetats són la incorporació de Tomeu Xavier Jaume, Llicenciat en Educació Física-INEF, i Miquel Montamarta, jugador de competició de l’escola.

Mèrit esportiu al veterà Tomeu Llull

En la Diada esportiva celebrada durant les festes d’agost, un dels esportistes reconeguts per l’Ajuntament fou Tomeu Llull, amb el mèrit de dur 17 anys en el Club de Tennis, fent un esport no per a competir sinó per a practicar una activitat saludable. Enhorabona.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: