El conegut actor Carmelo Gómez és a Sineu

Aquesta setmana, l’actor Carmelo Gómez imparteix un taller en el C.IN.E. de Sineu, juntament amb Emi Ecay. Carmelo Gómez ha guanyat dos premis Goya. L’actor ha decidit retirar-se del cinema i dedicar-se en cos i ànima al teatre, perquè diu que du el teatre a la sang. Carmelo Gómez ha intervingut a pel·lícules com: Vacas, Después de un sueño, La ardilla roja, Días contados, El detective y la muerte, Tierra, Tu nombre envenena mis sueños, El perro del hortelano, Territorio comanche…

En el taller, Verso a verso, es treballa sobre el text “El caballero de Olmedo” de Lope de Vega.

Aquest diumenge, al mateix Centre d’Investigació Escènica de Sineu, es celebrarà un assaig obert de la feina feta pel grup d’alumnes del taller. Serà a les 12,00 h. Cal confirmar l’assistència al telèfon 971 521180 o a l’email cinesineu@gmail.com.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: