Problemes amb l’empresa que ha de construir la nau municipal

20170912_181427

Solar municipal on s’ha de construir la nau

El mes de maig ja vàrem informar que l’empresa que havia de construir la nau industrial destinada a magatzem municipal era l’empresa amb seu a Albacete, la UTE Accynia Ingenieria S.L. – Peñablasco S.L., i que el mateix mes de maig començarien les obres amb una durada prevista de 8 mesos.

Han passat els mesos i quan se’ns havia informat que passades les festes d’Agost s’iniciaria l’obra, ara resulta que aquesta empresa no s’hi posa i l’Ajuntament ja es planteja fer-li un requeriment i, en cas d’incompliment, demanar indemnització.

Aquesta empresa d’Albacete va fer una baixa temerària presentant una proposta econòmica d’un total de 173.548,67€, però fou adjudicatària per la documentació posterior que va presentar i per l’informe tècnic. Hi havia més de 20.000 € de diferència amb la segona proposta més econòmica. Set empreses tenien opció de ser adjudicatàries.

Aquest assumpte fou objecte de debat al Ple ordinari d’aquest dilluns. L’Ajuntament dóna a l’empresa aquesta setmana de marge perquè comenci l’obra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: