El PP diu que el cementiri no només ha d’estar net quan s’acosta Tots Sants

El Partit Popular ha denunciat avui matí la falta de manteniment de les instal·lacions del cementiri municipal. En un comunicat de premsa, el partit liderat per Tomeu Mulet afirma que aquestes darreres setmanes diferents sineuers els han fet arribar queixes pel mal estat en que es troba actualment el recinte. “Herbes enmig dels carrerons, sortides d’aigua que no funcionen, enllumenat i paviment en mal estat, inbornals bruts, problemes d’inundacions de tombes quan plou molt…” són algunes de les queixes que exposa el PP en el seu comunicat.

El PP considera que el cementeri només està en condicions quan s’acosta la festivitat de Tots Sants, quan el seu manteniment hauria de ser constant de cap a cap d’any. El comunicat diu que “aquesta situació demostra la manca de sensibilitat dels membres de l’equip de govern cap a un lloc on les persones hi visiten els seus éssers estimats, o acompanyen a familiars i amics en moments difícils“.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

4 comments

 1. Miquel

  Molt respetuós amb rebre crítiques d’allò que no va tan bé al poble. De fet ahir al matí, fins i tot abans de sortir la noticia als mitjans, ja hi havia la brigada desbrossant i avui fent net.
  Però afirmar que els membres de l’equip de govern no tenen sensibilitat cap al lloc on també hi ha enterrats els nostres sers més estimats, ho trob d’una manca d’escrupols bastant considerable.
  Malgrat sigui política no tot s’hi val.

 2. Rafel

  Un clàssic: el victimisme de les esquerres i les lliçons d’ètica i respecte.

  O no se’n recorden de tot el que feren la legislatura passada; boicotetjant la processó del divendres sant, faltant al respecte als plens a tots els regidors del partit popular i de proposta per les les illes, fent política dins les associacions i clubs esportius per fer mal a l’equip de govern,…

  Tomeu! no segueu tan respectuosos amb ells perquè a voltros sempre vos han anat a fer mal, branca!!

 3. Rafel caragol

  Bones, voldria aprofitar que ja que el Sr. Batle entra en els comentaris a les notícies que se publiquen a la revista, demanar-li que d´una vegada per totes, els serveis de l´Ajuntament fasin netes les places i carrers del poble, perque a dia d´avui el poble fa vergonya de brut i deixat. Posau- vos les piles d´una punyetera vegada. No tot són correfocs, teatres alternatius i festes pseudointelectuals. Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: