Cinc vídeos fets pels afectats mostren l’espectacularitat de les pluges d’avui a Sineu

Aquests tres vídeos, fets amb telèfons mòbils per afectats sineuers, mostren la virulència de les pluges d’avui. 

El primer és de Macià Puiggròs Noguera, fotògraf de Díngola, filmat un poc després del migdia en el poliesportiu municipal. El vent i la pluja són impressionants: “feia por” ha dit Puiggròs. 

Els tres següents són de Caterina Sabater Martorell, copropietaria de l’Écafè. De fet, era en el bar quan l’ha aplegada el fortíssim ruixat. “No podía sortir” ha dit. En un dels vídeos es veu com el vent arrossega una cadira del restaurant s’Índic. Segons l’AEMET el vent ha bufat a fins 78 km/h.

El darrer ja l’havíem publicat i és veritablement esgarrifador. L’ha fet, des de ca seva, Toni Martorell Jurado, i mostra com una tromba impressionant d’aigua baixa des de sa plaça cap a la part baixa del poble, pel carrer de l’Hospital. 

El Bar Can Castell ha hagut de tancar, perquè hi entrava aigua per la porta de darrera i sortia per la de davant. Centenars de domicilis han hagut de treure aigua, que els havia entrat a plantes baixes i soterranis. 

A part de les pluges i el vent, les temperatures han baixat molt (a les 15:20h la temperatura ha arribat a només 15,5 graus). Ara, a les 23h, amb una temperatura d’uns 17 graus, molts dels sineuers que no són a casa ja vesteixen roba de tardor (impensable normalment, si es té en compte que l'”estiu” no oficial acaba a finals d’octubre, quan tanquen la majoria d’hotels). 


​​​
​​

​​​

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: