Hi haurà futbol sala a Sineu

Sineu Atlètic C.E.-Molí den Pau és l’equip de Sineu que enguany disputarà la lliga de 1a Regional amb 11 equips més. Es confirma, per tant, que aquesta temporada 2017-2018 gaudirem d’aquest esport. Recordem que el futbol sala ja va tenir equips de Sineu en competició, fa un bon grapat d’anys, com fou el Pretensats Ferriol.

La majoria de jugadors són sineuers i l’entrenador és Tomàs, un entrenador bastant experimentat. Ja fa 1 mes que l’equip ha començat els entrenaments.

L’equip començarà la lliga com local el cap de setmana del 7 d’octubre. Jugarà al Pavelló de l’Institut i rebrà la visita del Racing Club d’Andratx. Molt probablement serà el matí del diumenge, dia 8. Quan l’equip jugui com local, els partits es disputaran, amb tota probabilitat, els diumenges matí, ja que els dissabtes hi ha altres entitats que usen el pavelló.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: