Notícies esportives del cap de setmana

L’equip infantil masculí de bàsquet arriba a la final de la Copa AON Plata

infantils masculi

Foto: Federació de Bàsquet

Després de guanyar tres partits i accedir a la final del trofeu, el C.B. Sineu va disputar, el passat diumenge a la tarda a Llucmajor, la final de la Copa AON Plata contra el C.B. Andratx. L’equip sineuer va perdre per 63-51.

Al mateix temps a Alcúdia, les fèmines infantils varen arribar a la semifinal de la Copa Aon Plata, on varen perdre contra Zona 5 B de Manacor per  41-34, després d’una bona remontada a la segona part, tot i que la manca d’encert a la cistella les va passar factura.

Ranking Incars Auto Tennis 2017

IMG-20170916-WA0003

Dissabte, al Moments Bar, en el transcurs d’un sopar, es va fer l’entrega dels trofeus als guanyadors del Ranking Incars Auto Tennis 2017. És una competició per aficionats. En aquesta edició hi han participat 20 tennistes. Es disputa a les pistes del poliesportiu i la propera edició començarà el mes de gener de l’any que ve i durarà fins el mes de maig.

Les fèmines del C.E. Sineu guanyen en el debut de la lliga 2017-2018

20170902_174751

El C.E. Sineu femení ha començat amb victòria a domicili la lliga 2017-2018. Va guanyar al Santanyí per 1 a 2, amb gols de Ana López i Maria Magdalena Aloy. Dissabte jugarà a Son Matgí contra Son Ximelis.

Mentre, el C.E. Sineu de Preferent pareix que s’ha abonat als empats, ja que diumenge va tornar empatar al camp del Rotlet Molinar (1-1) i encadena el tercer empat consecutiu. Amb cinc jornades, ha guanyat 1 partit, n’ha perdut 1 i n’ha empatat 3.

Els cadets varen debutar amb victòria contundent contra La Unión B, per 5 a 1, amb tres gols de Marc Aparicio. També han començat la competició els alevins de 1r any.

Aquest proper cap de setmana comencen la lliga els infantils (a Binisalem) i els juvenils que debuten a Preferent (a casa contra At. Rafal A).

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: