Acabada la Mucada, solidaritat

Ahir diumenge la Muchal Foundation va iniciar els donatius solidaris arran de la venda de camisetes i altres objectes “commemoratius” de la XIV Mucada. Enguany, les organitzacions altruistes que han rebut el donatiu de 1500 euros cadascuna són l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears i la Fundació Natzaret. Ambdues associacions són ben conegudes a Mallorca per la seva tasca amb els infants, la primera amb la inciativa de “Vacances en pau”, que cada any facilita l’estada de nins refugiats dels campaments sahrauís amb famílies de l’illa, i la segona, que disposa de cases d’acollida per a infants i joves amb situacions familiars complicades. L’acte de lliurament del donatiu, com és habitual, es va fer en una eixida turística dels membres de la fundació, enguany a Portocolom. Hi assistiren n’Andreu Fuster, secretari de l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí, i en Guillem Cladera, en representació de Natzaret.

Els membres de la Muchal Foundation i els representants de les dues associacions en el moment de fer el donatiu.

Els membres de la Muchal Foundation i els representants de les dues associacions en el moment de fer el donatiu, amb vistes al far de Portocolom. [Foto Macià Puiggròs]

La Muchal Foundation té previst, el dissabte dels Reis, el proper mes de gener, fer efectiu el donatiu anual als serveis socials de l’Ajuntament de Sineu, 4000 euros que es destinaran a necessitats econòmiques de famílies del poble.

 

One comment

  1. Retroenllaç: Els Reis i lo Much de Reig duen solidaritat a Sineu |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: