Els Reis i lo Much de Reig duen solidaritat a Sineu

Un any més, amb l’arribada dels Reis, lo Much de Reig pensa sobretot en les famílies sineueres que disposen de menys recursos econòmics i, com ja és tradició, avui la Muchal Foundation –confraria organitzadora de la Mucada- ha fet efectiu el donatiu a l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Sineu. El mes de setembre passat, es va anunciar que es destinarien 4000 euros procedents de la venda de camisetes i marxanderia mucal  a ajudar les famílies del poble que més ho necessitin [vegeu la notícia “Acabada la Mucada, solidaritat“]. Les ajudes s’assignen mitjançant els criteris que estableix la treballadora social, Iolanda Cirer, de la Mancomunitat del Pla per al municipi de Sineu.

Aquests 4000 euros se sumen als 3000 que es varen repartir el passat 24 de setembre entre les dues organitzacions solidàries mallorquines que foren elegides per la Muchal Foundation (Fundació Natzaret i Associació d’Amics del Poble Sahrauí).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: