Accident de tràfic a Sineu

IMG-20170926-WA0029

Una dona ha resultat ferida greu després que un camió i una furgoneta hagin col·lidit devers les tres i mitja del migdia. El sinistre s’ha registrat a l’encreuament que hi ha just davant la via direcció al cementiri de Sineu. Més concretament al quilòmetre 10’5 de la carretera Ma-3240 (Inca-Sineu).

La víctima d’una quarantena d’anys ha hagut de ser rescatada pels Bombers degut a que ha quedat atrapada dins el vehicle amb el qual circulava. Els efectius d’emergències del 061 han acudit al lloc dels fets amb una ambulància i han atès a la dona per posteriorment traslladar-la a l’hospital.

Els vehicles implicats en l’accident han quedat greument danyats i per retirar-los de la via ha fet falta una grua. Precisament, la Guardia Civil ha estat qui s’ha fet càrrec de la gestió i control del trànsit a la zona. La topada ha generat importants retencions en ambdós sentits de la circulació.

El conductor de la furgoneta va ser detingut per donar positiu al text de drogues. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: