L’IES Sineu participarà en un projecte per tractar la Pau i la Democràcia amb instituts de 4 països

El passat 30 d’agost el Servició Español para la Internacionalización Educativa (SEPIE) va publicar les llistes de projectes aprovats KA2 de Cooperació per a l’innovació i l’intercanvi de bones pràctiques. En aquesta convocatòria, la primera vegada a la qual s’hi presentava, l’IES Sineu ha obtingut valoració positiva en els dos projectes als quals es presentava.

Un d’ells és una associació amb una escola d’Ashington, al nord d’Anglaterra, per a dur a terme un projecte de millora de les competències lingüístiques en llengua anglesa tot tractant la temàtica de l’art contemporani. Aquest projecte es durà a terme en 2 anys. L’altre és una associació amb instituts de 4 països – Turquia, Romania, Grècia i Polònia – per tractar els temes de Pau i Democràcia partint d’aquells punts en comú de les diferents cultures i com es projecten cap al futur. També tendrà una durada de 2 anys.

En aquesta convocatòria del 2017 es varen presentar al SEPIE 264 sol·licituds, de les quals 126 varen ser seleccionades (47,7% de taxa d’èxit). En el cas de les Illes Balears, s’han seleccionats 11 projectes dels quals 2 corresponen a l’IES Sineu.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. TOMEU

    Enhorabona per donar l’oportunitat a l’alumnat del Pla de Mallorca a conèixer altres maneres de pensar dels diferents pobles d’Europa, com també diu molt de la vostra professionalitat que en tot Mallorca d’onze projectes dos siguin de l’IES Sineu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: