“Tot Inclòs 2017”_ Presentació demà a la Biblioteca de Sineu del monogràfic sobre el turisme a Balears.

“Tot Inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes” s’ha editat anualment des de l’any 2014 amb la finalitat de reflexionar sobre la naturalesa de l’activitat turística i com aquesta s’ha imposat en el nostre territori. Demà, dimecres dia 15 de novembre a la Biblioteca Municipal de Sineu, a partir de les 19:00h, es presenta l’edició d’enguany.
Durant l’acte es podrà visionar el teaser de promoció del documental que s’està preparant i s’explicarà la campanya de micromecenatge a través de la plataforma goteo.org. Hores d’ara ja es compta amb el pressupost mínim necessari per tal de tirar endavant el projecte audiovisual. “Tot Inclòs” és fruit del treball militant, de l’autogestió i de la autofinanciació. La idea es reflexionar sobre el turisme des d’una perspectiva anticapitalista i presentar una realitat: la situació d’emergència ecològica i social a la qual ens aboca el monocultiu turístic a Balears.
Destaquen en l’edició 2017 articles que tracten temes com: la relació del lloguer turístic amb els desnonaments a Palma; l’enèsim boom immobiliari; l’increment notable del lloguer vacacional; crítiques a la continuista política del “Govern del Canvi”, entre altres. A més, com en altres edicions, les pàgines centrals inclouen una infografia sobre la insostenibilitat actual del turisme a la nostra comunitat.

tot inclòs

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: