[FOTODENÚNCIA] Aviram a lloure enmig del mercat

Tres usuaris d’aquest digital ens han enviat fotos de diversos pollastres que pul·lulen per la plaça des Fossar, des de fa un grapat de dies. No és una queixa, ens han dit, és senzillament una curiositat. El fet és que, devers les quatre de la nit, el gall es posa a cantar com si no hi hagués un demà, i molesta un poc els veïnats de la barriada.

Aquests pollastres s’alimenten de cuques molles, llavors de vegetals, brots tendres i qualque xigalot que poden glapir per la plaça, però fins i tot s’altre dia un veïnat al que els animalets deuen fer gràcia els va tirar al terra un poc d’ordi i de pinso.

Suposen els que ens han enviat les fotos que aquest aviram va fugir de les gàbies el dimecres passat, dia de mercat. De fet, els veïnats també han vist dos pericos, i altres animals exòtics, damunt dels arbres de la plaça més gran del poble.

Es Fossar, un zoològic en tota regla! 🙂

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: