Visita institucional a les obres de l’església

Aquest matí ha tengut lloc una visita institucional per a veure de primera mà l’estat de les obres de restauració de la façana de l’església parroquial. Representants del Departament de Patrimoni del Consell de Mallorca, de l’Ajuntament de Sineu i de la Parròquia de Santa Maria de Sineu han seguit les explicacions dels tècnics que duen a terme les obres. Es preveu que les obres finalitzaran a final del mes de gener, ara queda pendent de restaurar el rellotge de sol i la fornícula de Santa Bàrbara del campanar. Completa aquesta intervenció la revisió d’estanquitat de l’edifici (reparació de goteres, substitució de taulons de la coberta i les canals i baixants de zinc).

Estan previstes una sèrie de visites a les obres, obertes a tot el públic, de les quals l’Ajuntament informarà amb antelació i prendrà nota dels que s’hi vulguin apuntar, per mor que l’aforament serà limitat. En aquestes visites s’explicarà la metodologia que s’ha emprat per a restaurar aquest bé patrimonial sineuer.

Representació de la Sala, la Parròquia i el Consell durant la visita

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: