L’Ajuntament va aprovar la relació de llocs de feina, amb l’oposició del PP i de la Policia

Les places que necessita cobrir l’Ajuntament de Sineu per poder funcionar estan aprovades des d’abans de festes. El passat 18 de desembre, el PI i GxS aprovaren la relació de llocs de treball, un instrument tècnic que permet l’ordenació del personal d’acord amb les necessitats reals que impliquen els serveis oferts per l’administració local. El PP i SsM hi votaren en contra.

Aquesta ordenació no està exempta de polèmica. En aquest sentit, hi havia certa preocupació perquè el catàleg de llocs de feina contempla menys places de les que ara mateix es cobreixen. És a dir, que d’ajustar-se l’Ajuntament al document aprovat, hi hauria treballadors actuals que serien prescindibles. De fet, el propi batle Miquel Gelabert va reconèixer que “hi ha hagut una certa alarma, en el sentit que hi ha gent que podria veure perillar el seu lloc de feina” però que no tenien “intenció d’engegar ningú”. Així, per exemple, una de les places de Policia Local quedaria fora del catàleg. El regidor Pep Lluís Tugores va assegurar que “cap plaça corre perill, per ara” i que el document no afectava “les places temporals o interines que hi pugui haver”.

La regularització de les places públiques és una exigència del govern des del 2007. “De fet, duim 10 anys de retràs” va dir Tugores.

De la totalitat dels departaments de l’Ajuntament, només la Policia Local s’ha manifestat contrària a l’aprovació d’aquesta relació de llocs de feina (excepte un dels membres del departament, que si l’ha signada). De fet, el propi equip de govern va explicar que “és normal que no tothom hi estigui d’acord, i més en el cas de la Policia, ja que el seu salari és el que té previst pujar menys, però perquè ara ja tenen altres complements i ingressos”. El batle va dir que “tothom té les seves raons”, i segurament “ells dirien una cosa diferent a la meva”. El sindicat majoritari a la policia és CC.OO, mentre l’STEI ho és en la resta de departaments.

Tomeu Mulet (PP) va lamentar que no s’informàs a l’oposició sobre la relació de llocs de treball fins el mateix dia del ple.

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: