Tanca el singular bar Ca’n Mates

03F16DF6-8769-455D-A12F-55BD096B9399

Acabà l’any i acabà Ca’n Mates. Joan Mates “Campana” rodà clau diumenge per no tornar a obrir el mític bar que regentava des de feia dècades. Situat al carrer d’Avall, davant el pou dels Horts, el bar comptava amb un ramell fixe de clients, no servia cafès, només vinets, herbes i cerveses i no s’hi veien dones. Compten que dia 31, el dia del tancament, va ser una bauxa, amb el seus parroquians fidels reunits i pagant rondes  a dojo.

En Joan Matas tanca per jubilació aquest portal que, més de 50 anys enrere, va ser una botiga de queviures. Asseverar a dia d’avui si les persianes verdes de Ca’n Matas es tornaran a obrir és una qüestió incerta, si bé ja n’hi ha que li festegen el local. El temps ho dirà.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: