Dos joves emprenedors, prou coneguts en el poble, comencen l’any amb nous projectes

L’entrenador de futbol Toni Florit Caimari (en Florit), i el fisioterapeuta Joan Pons Sanz (en Ponsiano o SuperSic), són dos joves prou coneguts a Sineu. El primer, sineuer de soca-rel, de 34 anys, s’ha dedicat al futbol part de la seva vida -ha estat un dels entrenadors més influents en el C.E. Sineu, com hem anat contant a l’apartat d’esports (fes clic) de Díngola-, i és el propietari del negoci que gestiona el Bar-Restaurant Moments del poliesportiu municipal. El segon, nascut a Llubí i resident un temps a Palma, de 37 anys, s’ha dedicat al ciclisme, i inicialment va estudiar de professor d’autoescola, encara que “a les velleses” (passada la trentena) es va replantejar la vida i va estudiar fisioteràpia.

Idò tots dos tenen projectes nous per enguany. Florit agafarà el Bar Sa Plaça, com ja vàrem avançar en la darrera Díngola en paper. Segons informaren a Díngola els actuals propietaris del bar més cèntric del poble, ells tancaran les persianes per darrera vegada a final de mes. Tot d’una després, al cap d’una o dues setmanes, Florit agafarà el relleu.

Per altra banda, aquest dissabte 13, entre les festes de Nadal i les de Sant Antoni, Pons inaugura un centre de fisioteràpia a Palma, Fisioteràpia Joan Pons, just devora la farmàcia de la seva familia, en la barriada del carrer de Manacor. Dissabte hi haurà una mica de festeta d’horabaixa en el local, segons va informar ell mateix a Díngola.

Sort a tots dos! 🙂

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: