La Red Lluc Stratos: fidel a la seva cita

La Red Lluc Stratos va celebrar ahir la seva VII edició. Aquesta trobada anual es defineix com una diada esportiva i festiva per a tots els marxaires, corredors i ciclistes de Sineu i de qui s’hi vulgui afegir, amb un objectiu principal: conquerir es Coll de sa Batalla (Neck of the battle) i gaudir, tots junts, d’un bon berenar a Lluc, concretament a Ca s’Amitger. La trobada és davant la benzinera del Coll de sa Batalla i després, totes i tots plegats, es dirigeixen a Ca s’Amitger per a berenar.

Enguany la participació no ha estat tant nombrosa com la d’altres edicions ja que ha coincidit amb la Festivitat de Reis. La Red Lluc Stratos ja s’ha convertit en un clàssic al calendari sineuer del mes de gener.

(fotos del facebook de Red Lluc Stratos)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: