Meritós empat dels juvenils contra el líder

DSC01905

juvenils 2016-2017

Dissabte passat l’equip juvenil del C.E. Sineu va empatar a 2 gols al camp de Son Matgí contra l’Atº Baleares B, que és el líder del grup A de Preferent. El partit va quedar condicionat a la primera part per l’expulsió directa del porter visitant per una dura entrada al jugador local, Antoni Amengual., que va haver de ser atès a l’hospital i hi va quedar 24 hores en observació.

El C.E. Sineu té un bon equip juvenil però la categoria de Preferent també és molt exigent. El líder només ha perdut 1 partit i n’ha empatat 3. L’equip local ha guanyat 1 partit i n’ha empatat 2, dels 14 disputats. Recordam que els juvenils s’estrenen en aquesta categoria, després de l’ascens en la temporada 2016-2017. L’entrenador és Maties Ramis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: