Primera visita d’un conseller d’Educació al CEIP Rodamilans des de la seva inauguració el curs 2012-2013.

Des de la Conselleria d’Educació expliquen que aquestes visites tenen com objectiu conèixer les demandes i expectatives, a més de la realitat dels centres de les Illes Balears.

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, acompanyat del director general d’Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas va visitar ahir el centre d’educació infantil i primària de Sineu. El director del centre educatiu, Joan Gual Bergas celebra aquesta visita tot assenyalant “És la primera vegada que un conseller d’Educació visita el nou centre educatiu des de la seva obertura el passat curs 2012-2013”. Precisament, la visita va servir per fer un recorregut per les instal·lacions del centre i posteriorment participar de diferents reunions amb l’equip directiu i el claustre de professors del centre.

El director del CEIP Rodamilans explica a Díngola que el Conseller es va mostrar molt interessat pel projecte educatiu que duu a terme el centre i la metodologia de treball emprada pel professorat. Precisament, Joan Gual comenta que durant la seva reunió amb el claustre de professors el conseller va aprofitar per fer-los arribar la seva enhorabona per la feina feta i la seva implicació. March va destacar de manera rellevant la participació del centre en importants projectes d’innovació educativa.

En relació a la guia redactada per mirar d’identificar la radicalització jihadista a les escoles ens comenten des de l’escola que ells no l’han rebuda i que per aquest motiu durant la visita del conseller March en cap moment es va fer referència a aquest tema. Una guia que recordem divendres passat la Conselleria va anunciar retirava deixant-la sense cap efecte.

bty

IMG_20180122_141422_resized_20180122_035322569

btybdr

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: