El Bisbat vol fer dos pisos a la rectoria

3697BF87-90E0-4486-BCAD-A22E67359ACB

Els tècnics avui durant una visita a la rectoria

El Bisbat planeja reformar la rectoria i convertir-la en dos habitatges que puguin llogar-se: “per costejar intervencions com la de la restauració de la façana de l’Església necessitam generar recursos econòmics, mantenir el patrimoni costa doblers”, ha dit l’aparellador del Bisbat, Tomeu Bennàssar, durant una visita avui a les obres. Bennàssar ha afegit que el cas de Sineu no serà únic i que altres rectories canviaran d’ús i seran cases que es posaran en el mercat de lloguer. A Sineu la intenció és dividir l’edifici en dues meitats, un projecte que ja s’està redactant però per al qual encara no hi ha finançament.

Pel que fa les obres de la façana de la Parròquia, ja estan en la recta final i d’aquí a un mes els picapedrers i les bastides es retiraran. Haurà costat 6 anys de tràmits, dilatacions i desavinences entre administracions. En paral.lel, la restitució de la coberta de la rectoria avança a bon ritme i estarà acabada d’aquí a tres o quatre mesos.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Croupier

    Ara anam bé…!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: