El PP vol donar pes a sa fira d’enguany, quan farà 700 anys de la seva fundació

El regidor Tomeu Mulet, amb l’actual president del partit a les Illes Balears, Biel Company, i la ministra d’agricultura del govern espanyol durant la legislatura passada, Isabel García Tejerina, fent campanya en el mercat de Sineu abans de les eleccions de maig de 2015. 

El Partit Popular vol que el setè centenari de la fira més important de Mallorca no passi desapercebut. Així ho ha manifestat el cap de l’oposició, Tomeu Mulet, a Díngola.

El principal partit a l’oposició és partidari de crear una comissió amb molta representativitat (diferents partits amb representació municipal, associacions relacionades amb la fira –com ara les que treballen amb races autòctones–, pagesos, etc.), per dignificar i donar a conèixer aquest esdeveniment. La voluntat del PP seria, segons han explicat, celebrar un setè centenari que servís per donar pes a la fira, i que inclogués diferents actes culturals i festius, més enllà dels habituals.

Sa Fira de Sineu és la més antiga de Mallorca. Es va establir per privilegi del rei Sanç l’any 1318 (dotze anys abans, Jaume II també havia instaurat el mercat del dimecres).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

3 comments

 1. J.A. Alberti

  Tomeu futuro alcalde

 2. Maria

  GxS: “Volen que se celebri de manera especial…” Vaja, per això necessitaríem diners…

  Ja ho sé! Que donin el Règim Fiscal propi a les Balears! No, millor, que en Matas i companyia (per no dir and Company) tornir els diners de les mangarrufes! No, no, encara una més bona! Que canviin d’una vegada la Ley de Bases del Régimen Local i les limitacions pressupostàries aprovades pel PP que ofeguen els petits ajuntaments, com per exemple Sineu.

  De discursos populistes PPeros sempre n’hi haurà, però qui ha matat els pagesos i els petits empresaris artesanals ha sigut les polítiques probancaries i especuladores del Partit Popular.

  Trist.

  Teniu els gens d’oposició. Resposta bé, resposta, no, oposició a l’oposició. MiquelFuliStyl.

 3. Sineuera

  Aconseguir els vots de la gent d’esquerres no ho tendras facil Tomeu però la gent et respecte i no hi ha dubte de la vàlua com a polític i sobretot com a persona. Algún dia arribarà la recompensa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: